Xesc Adrover, nou fitxatge de El Triangle

El periodista campaner Xesc Adrover Sbert ha entrat a formar part de la plantilla de la Delegació de les liles Balears del Setmanari El Triangle, fundada recentment dins la política d'expansió de la revista catalana i que, des de fa uns mesos, s'encarrega d'elaborar unes quantes pàgines del millor periodisme d'investigació que es fa a les nostres illes.

El Triangle va ser fundat a l'any 1989 per un grup de periodistes encapçalat per Jaume Reixach. La primera edició va sortir el 29 de gener de 1990. És la revista més important de Catalunya i és capdavantera en el periodisme compromès i d'investigació. En aquests anys ha destapat importants "affaires" de corrupció. El Triangle és un setmanari independent i crític amb els poders i els abusos del sistema. Defensa els valors de la cultura catalana i vetlla per la protecció del medi ambient. Està dirigit i editat per un col-lectiu de professionals de la informació i de l'àmbit empresarial, constituint una experiència inèdita d'autogestió periodística. Actualment a El Triangle hi treballen més de vint persones.

La delegació balear de El Triangle està encapçalada per un vell conegut dels campaners. Xisco Seguí, un reputat periodista que treballà al Setmanari Migjorn precisament quan era dirigit per Xesc Adrover.

Quant a Xesc Adrover,cal recordar que a més d'haver dirigit el ja esmentat Migjorn, ha treballat als diaris última Hora i La Voz a Ràdio Mediterrània i al Set Setmanari de Manacor, entre d'altres, a més a més d'haver estat un dels cofundadors de Ressò. Actualment resideix a Esporles.

                                                                                                 Jaume Lladó